„If“ tapo gyvūnų prieglaudos rėmėja

Augintinio draudimą siūlanti „If“ tapo gyvūnų prieglaudos „SOS gyvūnai“ rėmėja

Lietuvos rinkoje siūlydama plačiausią draudimo apsaugą augintiniams, „If“ žengia dar vieną žingsnį augintinių gerovės link ir tapo gyvūnų prieglaudos „SOS gyvūnai“ rėmėja.

„Rūpinimasis gyvūnais jau seniai yra „If“ kasdienybės dalis. Šeštus metus Lietuvoje siūlome augintinio draudimą ir stengiamės ne tik finansiškai padėti šeimininkams, kai jų keturkojams ištinka nelaimė, bet ir šviesti visuomenę, kaip svarbu augintiniui užtikrinti geriausią priežiūrą ir gydymą. Suprasdami, kokią finansinę naštą sukuria kiekvienas naujai į prieglaudą atvykęs šuo ar katė, tikimės, kad bendradarbiavimas su „SOS gyvūnais“ prisidės prie prieglaudos gyventojų gerovės ir paskatins dar daugiau žmonių priglausti gyvūnus, suteikti jiems saugius ir mylinčius namus“, – sako Milda Lomsargienė, draudimo bendrovės „If“ komunikacijos vadovė.

„Kasdien susiduriame su išmestais, sergančiais ir niekam nereikalingais gyvūnais, kurie turi patirti, ką reiškia išsiskyrimo ir nereikalingumo skausmas. Mes stengiamės jiems sukurti jaukius namus prieglaudoje, kur gyvūnas bus išgydytas, pamaitintas ir mylimas iki tol, kol atras savo naujuosius ir tikruosius namus iš kurių nebereikės sugrįžti. Labai džiaugiamės, kad,, SOS gyvūnams" siekti šių tikslų ir gelbėti beglobius padės ,,If draudimas". Tai bus stiprus užnugaris siekiant užtikrinti kasdienę pagalbą ir rūpestį beglobiams. Dėkojame už pasitikėjimą ir bendradarbiavimą dirbant dėl gražesnės beglobių gyvūnų ateities“, – sako ,,SOS gyvūnai" vadovė Nadezda Makusheva.

Draudimo bendrovėje „If“ apdrausti galite mišrios ir grynos veislės šunis ir kates, o keturkojai draudžiami nuo 2 mėnesių iki aštuntojo gimtadienio. „If“ augintinio draudimas padengia gydymo išlaidas, kai šuo ar katė suserga ar patiria traumą. Taip pat draudžiama gyvybės, dingimo ar vagystės ir civilinės atsakomybės draudimu. Pastarasis itin aktualus augintinių savininkams, nes atlygina aplinkiniams žmonėms ar jų turtui padarytus nuostolius. Galite pasirinkti tinkamiausią draudimo apsaugą savo augintiniui net iš trijų draudimo variantų.