Kaip naudotis draudimo paslaugomis per karantiną

Panašu, kad dėl koronaviruso gyvenimas sulėtėjo, tačiau nelaimingi atsitikimai namuose, kelyje ar versle vis dar įvyksta ir mūsų pagalba klientams vis dar reikalinga, kaip ir anksčiau. Norime Jus informuoti, kaip dirbame karantino metu.

Visas paslaugas teikiame nuotoliniu būdu

Kad greitai ir sklandžiai galėtume atlyginti Jums padarytą žalą ar suteikti kitas draudimo paslaugas, mūsų darbuotojai turi būti sveiki ir pasiruošę Jums padėti. Todėl laikinai uždarėme visus fizinius biurus, beveik 1000 „If“ darbuotojų Baltijos šalyse persikėlė dirbti iš namų ir rūpinasi klientais nuotoliniu būdu.

Kaip naudotis draudimo paslaugomis nuotoliniu būdu:

  • Internetu if.lt. Čia galite pranešti apie įvykį, įsigyti automobilio, būsto, gyvūnų ar kitą draudimą internetu per kelias minutes, užpildyti prašymą atsiųsti draudimo pasiūlymą arba pakeisti galiojančią draudimo sutartį.
  • paštu, susisiekus su savo draudimo ekspertu arba bendruoju klientų aptarnavimo centro el. paštu draudimas@if.lt
  • Telefonu 1620 arba +37052108925. Pastarosiomis dienomis sulaukiame daugiau skambučių nei įprastai, todėl būtume tikrai dėkingi, jei prioritetą teiktumėte internetui ar el. paštui. Be jokios abejonės, skubiais atvejais mes esame pasiruošę Jums padėti ir telefonu.

Atsitikus įvykiui

Užregistruokite įvykį internetu. Jei atvejis ypatingai skubus arba nežinote, kaip reiktų elgtis – paskambinkite mums.

Jei žala padaryta Jūsų automobiliui. Mūsų partneriai remonto paslaugas teikia, tačiau šiuo metu gali pasitaikyti nesklandumų. Todėl, jei artimiausiu metu į autoservisą važiuoti nenorite ir mieliau remontą atidėtumėte, galite atsiųsti mums automobilio pažeidimų nuotraukas ir mes atidėsime žalos reguliavimą.

Jei žala padaryta Jūsų būstui ar namų turtui. Siekiame apsaugoti Jus ir save nuo nebūtinų fizinių kontaktų ir siųsti žalų ekspertą į Jūsų namus tik tuomet, kai kitų galimybių įvertinti nuostolius nėra. Todėl prašome Jūsų bendradarbiavimo – atsiųsti mums padarytos žalos nuotraukas, kad galėtume įvertinti nuostolius nuotoliniu būdu.

Jei turite klausimų dėl kelionių draudimo, prašome peržiūrėti atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus.

 Linkime Jums būti sveikiems ir saugiems, bet jei kas nutiktų – esame šalia ir pasirengę Jums padėti.