„If“ – vienas geidžiamiausių darbdavių

Draudimo bendrovė „If“ išrinkta viena geidžiamiausių darbdavių. Dienraščio „Verslo žinios“ ir karjeros portalo cv.lt geriausiojo darbdavio rinkimuose vidutinių ir mažų įmonių kategorijoje „If“ pateko į geidžiamiausių bendrovių Top 5 ir užėmė 4 vietą.

​„Nuo pat „If“ veiklos Lietuvoje pradžios kryptingai siekiame ne tik nepriekaištingai aptarnauti klientus, bet ir sukurti kuo palankesnes sąlygas darbuotojams. Pritraukti ir išlaikyti profesionalius „If“ vertybes atitinkančius darbuotojus yra vienas strateginių mūsų bendrovės tikslų. Gautas įvertinimas rodo, kad dedamos pastangos duoda vaisių. Ir toliau sieksime kasdien eiti šiuo keliu, kad dirbti pas mus būtų gera kiekvienam“, – sako „If“ filialo Lietuvoje direktorė, valdybos narė Žaneta Stankevičienė. 

Anot vadovės, „If“ savo darbuotojams užtikrina didesnes socialines garantijas, nei to reikalauja įstatymai, suteikia galimybę tobulintis tarptautinėje verslo aplinkoje, kuria draugišką bei neformalią atmosferą savo biuruose. „Kai darbuotojai mėgsta savo darbą, kai jų akys „dega“, tą pajunta ir klientai. Todėl investicijos į darbuotojus kartu yra ir investicijos į klientus: bendraudami su mūsų darbuotojais klientai žino, kad su „If“ bus paprasta, malonu ir ramu“, – priduria Ž.Stankevičienė.

Draudimo bendrovėje „If“ iš viso dirba apie 6600 žmonių, apie 160 iš jų Lietuvoje.

„Verslo žinios“ ir portalas cv.lt geidžiamiausią darbdavį renka jau devintą kartą. Daugiau apie konkursą sužinokite čia    .